Álom és valóság...sors és jelek...

2022.01.06

Sokan nem hisznek a sorsban és a jelekben. Nem hisznek abban hogy az álmoknak jelentőségük van. Én hiszek benne. Saját tapasztalatból mondom, hogy az univerzum egy hatalmas nyitott könyv ahol minden élőlénynek meg van írva egy története. Hiszek a számok erejében, a vonzás törvényében. 2 éve fenekestől felfordult az életem. Azóta építem magam és körülöttem  lévő világot. Az írásban találtam meg a menedéket. Gyerekkorom óta imádok írni és olvasni. Emlékszem sose mertem felelni az osztályban, valahogy a beszéd sose ment. Az érzések kifejezése is mindig csak leírva sikerült. Aztán valahol a mamám halálával megtört a jég. Kislányként jó volt álmodni ma már az álom valóság. Egy személy mindig visszatér az életemben. Valami megmagyarázhatatlan módon. A legkisebb lányom születése volt az nap amikor minden fájdalom elmúlt. Mikor szemébe néztem tudtam új élet vár ránk ami szebb és jobb lesz. Vele kezdődött minden. Aki pedig segített abban hogy elfogadjam mai napig meghatározó személy az életemben. Néha elsodor  egymástól az élet néha pedig újra összehoz. Minden esetre az idő rendez mi pedig úszunk vele ahogy azt minden halak teszi. 

Elmesélek egy igazán furcsa sztorit...

Minap az Tik Tokon egy követőm kereset meg azzal ,hogy érdekes álmai vannak velem kapcsolatban és nem akar megijeszteni. De elmesélné. Kislány korom óta vannak álmaim amig néha be is jönnek és láttom a kimenetelüket. Furcsán hangozhat és most ezen ponton gondolhatjátok azt, hogy ez megbolondult. De nem az elején féltem tőle aztán megbarátkoztam a gondolattal. Így persze kíváncsian vártam mit is ír le.  Ő nem ismerte a srácot és engem se. Aztán ahogy szép sorban leírta majd elmeséltem az én álmom is neki kezdett össze állni a kép. Míg valami azt súgta nézem meg ennek a személynek a videot és bizony a videok között ott volt egy kép a helyről amit mindketten láttunk. Nem értettem mit jelent és még most se tudok rájönni ,de hiszek abban hogy bár most messze van egyszer újra össze futunk egy véletlen folytán...Addig pedig csak beszélgetünk a net hálójában.

Nagyon sokat tanultam az elmúlt időkben. Magamról, a körülöttem lévő emberekről. A sors kiszámíthatatlan, nem tudni fog történi holnap vagy éppen aznap, de az biztos , hogy mindennap egy új lehetőséget tartogat az álmaink és céljaink elérésében. Erre az évre nem volt fogadalmam , viszont azt tudom ,hogy ez az évem jobb lesz mint tavaly mert azt akarom és teszek érte. Lezárom a múltam és élem a jelenem ,tervezem a jövőm.  Hálát adok az életnek ,hogy aki nem való az életembe azt elengedte és aki bele való benne tartja. Köszönöm az új barátaimat azokat az embereket akik a kezdetektől velem tartanak tartják a lelket bennem és bíztatnak. Azt is köszönöm ,hogy vannak olyan személyek akiket újra mellém sodort. Most értem arra a pontra amikor azt érzem a világ nem ellenem hanem velem van...

Vissza kaptam a hittem és a reményem...Mert nem túl élni kell hanem élni.