Egy újabb randi ami megerősít abban miért vagyok még mindig szingli

2022.01.05

Tudjátok mi a közös bennem és Carrie Bradsaw ban. Mindketten élvezzük azt amit csinálunk. Szeretünk szinglinek lenni, szeretünk írni és szeretünk NŐnek lenni.

Volt egy randim ami ismét megerősített abban miért vagyok még mindig egyedül. Még mindig várat magára az én Mr. Big -em.

Megannyi próbálkozás és egyre jobban úgy érzem nem ért meg a világ. Talán túl provokatív és túl nyitott személyiség vagyok, ami sok férfi számára sok lehet. De ez vagyok én és talán egyszer lesz olyan aki elfogad.

Most pedig mesélném a sztorim...

Napok óta jelölgetnek már nem figyelem... ám 3 nappal ezelőtt kockáztattam. Vissza jelöltem és vissza írtam. Első perctől meg volt a vonzalom és meg volt a kontakt. Spontán jött dolog kitalálta másnap találkozunk...Bele mentem. Izgatottan vártam és itthon tevékenykedve ,majd sietve a buszmegállóba elé azon gondolkodtam, hogy talán megtörik a jég és na ez most szerelem lesz. Kis naiv Barbika...Leszállt a buszról, jól szituált helyes férfi...Udvarias nem tolakodó. Első benyomásra azt mondtam lehet belőle valami. Elmentünk Baja egy kis kellemes hangulatú éttermébe. Reggeliztünk beszélgettünk itt már érezhető volt egy bizonyos szexuális vonzódás. Valljuk be felnőt emberek vagyunk én pedig úgy gondolom ezen nincs szégyellni való ha valaki felé meg van ez a fajta vonzalom is. Időközben a beszélgetések már sokkal jobban erről szóltak mint holmi ismerkedés. Kicsit kezdet is zavarni a dolog, hogy elég sok utalás volt róla mennyire kíván és oda van értem. Majd evés után egy rövid séta a Súgó parton tényleg csak rövid mert aztán jöttünk is haza hozzám. Itt se fogta vissza magát amivel nem is lett volna gond, ha az mellett figyelt is volna a mondani valómra. Majd engedtem a kísértésnek amivel szintén a saját szabályomat szegtem meg. Nem mondom ,hogy életem legjobb együtt léte volt ,de nem volt rossz. Élveztem minden egyes pillanatát. Ahogy gyengéden végig simogatta a testem minden porcikáját. Túl az elsőn...majd a másodikon még azt mondtam akarom, hogy ennek legyen folytatása...Majd pár óra elteltével rájöttem köszönöm de nekem sok. Amikor érzed, hogy nem figyelnek rád és csak a tested kell de a lelked nem az már kellemetlen. Bármit mondtam elhülyéskedte és csak arra tudott asszociálni, mennyire kíván. Majd később elmentem közbe fogászatra. Gyorsan meg jártam ,de volt időm átgondolni. Nekem ez nem kell. Sokszor voltak olyan megnyilvánulások amiben arra utalt ő birtokló típus. Kapásból nagy dobra verte volna, hogy attól a pontól kezdve csak az övvé vagyok. Miközben arról beszéltem neki ,hogy mik a jövőbeni terveim. Végül hangot adtam neki, hogy frusztrál amit csinál és zavar a figyelmetlensége. Ezen a ponton kicsit éreztem a sértődést de megértette. Vacsora után pedig egy kis filmnézés és pihenés.

És hogy mi miatt lett ez egy balul elsült randi? 

Jogos a kérdés ,hisz ha minden ilyen szép és jónak hangzik ezen az egyetlen dolgon kívül, akkor folytatom...

Másnap reggel miután felkeltünk nem is volt gond kellemesen ébredtünk egymás mellett, majd mindketten megnéztük a telefonunk ,beszélgetünk. Itt jön a bibi amin kiakadtam...Mutatott nekem egy nő profilját facebookon azzal a monológgal ecsetelve, hogy csak azért jelölte be, hogy elmondja neki ezzel a profil képpel inkább a 18+ kategóriás oldalra való. Itt volt az a pont amikor besokkaltam. Leírnám a képet egy csinos nő akinek volt egy profi fotózása egy művészi kép volt. A képen szereplő nő egy melltartóban volt ami igazából nem egy cici kidobos széria volt. Álló pózban lábak keresztbe téve egy fekete bugyi és egy fekete rövid nadrág amit éppen letoll. Felfelé vágyakozva néz. Ez egy művészi fotózás én magam is raktam ki hasonló képet az egyik ilyen közöségi oldalra. Persze kifejtettem a véleményem erről.

Az én véleményem pedig a következő: 

A nő abban a formában szép ahogy van. Nem kell szégyelni a testünket. Attól, hogy valaki kirak egy ilyen stílusú képet még nem kurva és nem ribanc. Ezt hívják művészetnek és modellkedésnek. Úgy gondolom, hogy amikor elmegyünk egy strandra ott se mutattunk kevesebbet magunkból. Több száz pasi előtt mászkálunk bikiniben akkor egy ilyen képpel mi a baj? Hisz mennyi celeb és mennyi sztár rak ki hasonló képet. Azokat valahogy még is eltudjuk fogadni. Soha nem értem meg azokat a nőket és férfiakat akik kritizálják a  másikat. Mindenki egy egyéniség és el kell fogadni. Mikor ezt így közöltem, hogy nem egyezik a látás módunk ebben, megsértődőt . Amikor meg közöltem vele, hogy 2 hét múlva lesz egy fotózásom mert felkértek modellnek és hasonló képek fognak kikerülni rólam az oldalamra. Durcásan megjegyezte neki ez nem fér bele. Nekem pedig az életembe nem férnek olyan emberek akik másokat csak bántanak és kritizálnak. Akik csak azért jelölnek be másokat ,hogy lelkileg bántsák. Nem tudni az a lány korábban nem e volt megtörve ? Vagy éppen önbizalom hiánnyal küzdött. Rengetegen vagyunk akik szürke kisegérből lettek gyönyörű pillangók. 

Arról nem is beszélek, hogy a korához képest igen gyerekes viselkedésre vall. Azért 40 évesen igazi férfiként illik viselkedni. De hát itt is látszik a kor nem minden.

Megint csak rájöttem, hogy jobb egyedül...Egy mérgező kapcsolatba szintén nem szeretnék bele ugrani.

Csak úgy mint Carrie kivárom Mr. Biget . Aki felemel és úgy szeret ahogy vagyok...

Addig pedig élvezem szingli életem minden percét...